Notícies
banner pagina inici

REOBERTURA 2
REOBERTURA 2


Benvolgut/da abonat/ada,

En el dia d’avui el PROCICAT ha aprovat la reobertura de les instal·lacions, així com de les piscines cobertes a partir del proper dilluns 23 de novembre, amb un seguit de limitacions que tot seguit us detallem:

  1. Obertura equipaments esportius en espais tancats amb aforament estricte, del 30%, amb cita prèvia.
  2. Obertura piscines cobertes aforament 50% (amb cita prèvia).

Així doncs, a partir d’aquest dilluns cal reservar totes les activitats i espais (inclosa la sala fitnes), del Centre, alhora que us recordem que les instal·lacions es tancaran a les 21.00h per tal d’adaptar-nos als horaris de confinament nocturn, que segueix vigent. No es podrà accedir al centre sense reserva prèvia.

Pel que respecta als vestidors, es recomana utilitzar-los el mínim possible, alhora que us informen que no hi haurà servei de dutxes, ni als vestidors, ni a la platja de la piscina.

Recordeu que per poder efectuar les reserves, cal que us adreceu a la nostra plana web, https://www.cassapiscina.cat, i utilitzeu el número d’usuari i contrasenya personal que se us va facilitar en el seu moment.

Pel que respecta al rebut del mes de novembre, aquest es girarà en el transcurs de la propera setmana i inclourà:

  1. La devolució dels dies 30 i 31 d’octubre, en els què la piscina va estar tancada.
  2. El cobrament, només, dels dies en els què la instal·lació romandrà oberta (del 23 al 30 de novembre).

Ja per finalitzar recordar-vos, una vegada més, la necessitat d’extremar les mesures higièniques bàsiques de mascareta (obligat a tot el centre), neteja de mans,  distància mínima i desinfecció d’aparells, alhora que us demanem comprensió per les limitacions en la utilització de les activitats i espais que la normativa actual ens ha imposat.

Equip Piscina Coberta.


 Segueix-nos

ocupaciopiscina