TANQUEM PORTES
TANQUEM PORTES

En el dia d’avui 5 de gener, el Departament de Salut ha publicat, al DOGC, la resolució SLT/1/2021, per la qual es prorroguen i modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de COVID-19 a Catalunya, i en la que estableix un seguit de noves mesures que s’aplicaran, inicialment, a partir del proper 7 de gener i fins al 17 de gener (ambdós inclosos).

Pel que respecta a les instal·lacions de la Piscina Coberta Municipal de Cassà, l’actual normativa prohibeix l’obertura de tota la instal·lació, llevat de la piscina coberta, que si que s’autoritza amb uns aforaments del 30%. No obstant, i en aplicació d’un principi de prudència i també de control econòmic, l’equip de Govern municipal ha decidit tancar tot el complex esportiu fins al proper 17 de gener, perquè no es viable mantenir en perfectes condicions, tant de clima com de qualitat de l’aigua, tota una piscina pel poc volum d’usuaris que la utilitzen habitualment.

Per tant, des del proper 7 i fins al 17 de gener, ambdós inclosos, tot el complex esportiu de la Piscina Coberta Municipal, romandrà tancada.

En relació a les quotes, i tal i com ja s’ha fet en anteriors tancaments, l’Ajuntament de Cassà no cobrarà els dies en els què la piscina tancada, i aplicarà, les devolucions als abonats que hagin efectuat el pagament de la quota del mes de gener, una vegada se sàpiga la data en la què es podrà obrir.

Pel que fa als usuaris dels cursets de natació, aquests quedaran parats fins a nou avís, i les sessions que no s’hagin pogut dur a terme, es recuperaran quan es torni a reobrir la instal·lació.

Us mantindrem informats de quan podrem reobrir el centre, que esperem sigui ben aviat.

Si voleu efectuar qualsevol consulta, si us plau, utilitzeu el canal de whatsApp de la piscina 637.382.603, o el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Salutacions