Notícies
banner pagina inici

2.png
2.png
En aplicació de la normativa publicada en el dia d’avui, us informem que per accedir a les nostres instal·lacions cal estar en possessió del passaport COVID.
Per aquest motiu us informem que, a partir d’aquesta mateixa tarda, es bloquejaran tots els accessos al centre i només es desbloquejaran un cop l’usuari passi per recepció i mostri el seu passaport COVID (no s’admetran documents enviats per mail o WhatsApp), això només caldrà fer-ho un cop (en casos de certificat per vacunació), una vegada comprovat que està en possessió d’aquest document, es desbloquejarà l’accés i podrà utilitzar les instal·lacions amb normalitat.
Per a tots aquells que no disposin d’aquest document, malauradament, no podran accedir a les instal·lacions.
Tots els usuaris que no puguin accedir a les instal·lacions però que vulguin mantenir la seva condició d’abonats, i mentre estigui en vigor aquesta normativa, no se’ls hi facturarà el rebut, ni cap tipus de matrícula el dia que es puguin tornar a utilitzar les instal·lacions. Us demanem que passeu per recepció o ho comuniqueu per WhatsApp, abans del dia 30 de novembre a les 13, per poder realitzar les gestions corresponents.
Pel que respecta als cursets de natació, els menors de 12 anys estan exempts de presentar el passaport COVID.
Per qualsevol informació, contacteu amb la recepció (972 461 527) al més aviat possible.

 Segueix-nos

ocupaciopiscina